Registrace 2022

Vážení rodiče, přátelé našeho střediska,

dostává se Vám do rukou naše vyjádření k registraci v Junáku – českém skautu ⚜️ na rok 2022. I letos je nejzazší termín pro platbu 18. ledna 2022.

Budeme rádi, když se Vám podaří termín platby dodržet. V tomto dopisu Vás informujeme o výši členského příspěvku v jednotlivých kategoriích, o termínu a platebních informacích.

Vše podstatné najdete na letáčku níže, podmínky jsou podobné jako loňský rok, nově zavádíme tzv. sponzorskou variantu registrace, více info v létáčku a v textu níže.

Děkujeme za Vaší důvěru a podporu ✌️

1. Co je členský příspěvek, z čeho se skládá a k čemu slouží?

Členský příspěvek, označovaný běžně jako „registrace“, je pravidelný každoroční poplatek, jehož zaplacení je podmínkou členství Vašeho dítěte na příslušný rok.

Následující tabulka ukazuje položky, ze kterých je složena výsledná výše členského příspěvku ve středisku (viz část druhá) a účel, kterému slouží.

členské příspěvky vyšším organizačním jednotkám Junáka a ústředí.hrazení mezd pracovníků ústředí Junáka, hrazení příspěvků za členství Junáka v mezinárodních skautských organizacích a možnost využívání metodických příruček a jiné podpory, tvorba účelových fondů (Fond nemovitostí, fond spolkového časopisu), spolufinancování projektů středisek, úrazové pojištění pro všechny účastníky na všech akcích Junáka, vytváření dlouhodobé rezervycca 350 Kč
platba za skautské časopisy5 × ročně je zasílán členovi jím vybraný skautský časopis40 Kč
příspěvek střediskuz této částky je hrazeno: běžná oddílová činnost (každotýdenní schůzky v klubovně), vzdělávání vedoucích, provozní náklady střediska, nákup vybavení a materiálu, vytváření finanční rezervy a zajištění chodu střediska při neočekávaných situacích či výdajích.zbylá část registrace

2.    Výše členských příspěvků na rok 2022

Středisková rada na svém jednání 30. listopadu 2021 stanovila pro dětské členy následující výši členských příspěvků na rok 2022.

SOUČASNÍ ČLENOVÉ

Členský příspěvek pro děti 0–18 let700 Kč
Zvýhodněný členský příspěvek pro rovery 15–18 let aktivně se podílející na chodu oddílu či pro vedoucí s platnou kvalifikací (zvýhodnění přiděleno rozhodnutím vedoucího oddílu/střediska)400 Kč
Sponzorská varianta*1000+ Kč

*Nově zavádíme tzv. sponzorskou variantu registrace. Finanční prostředky takto získané budou využity primárně pro další vzdělávání našich vedoucích, dále pak na akvizici vlastního tábořiště na letní tábory, o které se aktuálně intenzivně ucházíme.

Členové využívající Skautskou telefonní síť

Členský příspěvek pro členy využívající Skautskou telefonní síťPříslušná výše běžné registrace + (200 Kč krát počet SIM karet)

Rodinné slevy

Rodina 2 (2 děti)700 + 600 Kč
Rodina 3 (3 děti)700 + 600 + 600 Kč

3.    Termín platby registrace

Členské příspěvky uhraďte prosím do 18. ledna 2022. A to buď:

  1. Převodem na účet střediska 2100518316/2010 – Fio banka, a. s.

Do zprávy pro příjemce uveďte „Registrace 2022“ a jméno Vašeho dítěte/dětí, jako variabilní symbol můžete použít prvních 6 číslic z RČ dítěte pro snazší identifikaci platby (u sourozenců si vyberte jedno z RČ).

Děkujeme.

Tento záznam byl publikován v Aktuality . Uložit odkaz do záložek.